Innovation, Development

och Management of

Brands and Products

Innovation, Utveckling

och Förvaltning av

Varumärken och Produkter

Historia

Aktuellt

Nu publicerar vi nya hemsidor till InnoNet, P-LIGHT och SPIVA. Under det kommande året kommer vi att jobba med att stärka vår profil.

InnoNet AB...

...arbetar i huvudsak med svenska leverantörer och all tillverkning sker i Sverige. Vi har investerat i ett komplett affärssystem som gör att vi har full kontroll på hela produktionskedjan.

P-LIGHT mässa 2004

P-LIGHT reklam på lastbilsläp 2008

P-LIGHT utställningsvagn 2014

SPIVA Gaffelställ 2016

1997 startades InnoNet AB av Jan-Åke och Tina Svensson. Företaget startades i Hönetorp som ligger utanför Vislanda, där del av ladugården byggts om till industrilokal och kontor.

 

Idén då var att hjälpa andra företag med utveckling och konstruktion av produkter och prototyper. Med tiden byggdes en produktionsavdelning upp och vi började med legotillverkning såsom svets- och monteringsarbeten.

 

2000 startade idén om P-LIGHT. Vi utvecklade och började med produktionen av P-LIGHT. Den presenterades på Elmia Lastbilsmässa hösten 2000. Denna produkt är idag den enskilt största produkten som vi tillverkar.

 

2006 flyttades verksamheten till en industrifastighet på Olvägen i Vislanda.

 

2009 förvärvades och anpassades lokalerna av InnoNet AB.

 

2012 P-LIGHT har utvcklats och finns nu i många olika modeller och betjänar allt från parkeringsljus till kraftuttag för bakgavelliftar och kyl/värmeskåp etc. Hydro modellerna har även inbyggt hydraulik för de flesta hydrauliska behov.

 

2012 utvecklades SPIVA. SPIVA är ett vridbart gaffelställ till i huvudsak teleskoplastare men passar även andra entreprenadmaskiner. Idag finns det 3 modeller. Dessa är speciellt framtagna till Manitou men passar även maskiner med BM-fäste.

 

2017 fyller vi 20 år och har samma intresse och ambitioner. Att modernisera, utveckla och att vara i framkant när det gäller både hård- och mjukvara.

Svenskarna...

...har alltid varit ett kreativt folk. Här kommer några bilder på vad som åstadkommits genom åren.

Copyright  © InnoNet 2017

 InnoNet AB | Olvägen 7 | 342 50 Vislanda | Tel: +46 472 - 483 83 | info@innonet.se

InnoNet AB - ett innovationsföretag som utvecklar och förvaltar i första hand egna varumärken och produkter.

Tillverkningen

sker i Sverige

Sedan 2012